Enkel Fornyelse - Butinox | Mal dørene
Ved å male dører i samme farge som veggene øker man romfølelsen, rommene blir mer ryddige, og de fine møblene får sitt fortjente fokus.
Stue, dører, male, trend, interiør, tvstue, aske, interiør
24189
post-template-default,single,single-post,postid-24189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Mal døren din!

Ved å male dører i samme farge som veggene øker du romfølelsen, gjør rommene mer ryddige, og møblene dine får sitt fortjente fokus.

Mange tenker ikke over hvilke positive forandringer en malt dør kan ha for helheten i rommet, og ofte forblir de i den fargen de alltid har vært, ofte hvite. Det trenger jo ikke være sånn! Du har masse muligheter til å bruke farger for å få dørene til å stikke ut – eller – å male dørene i samme fargen som veggen for at de skal «forsvinne» litt.

Ved å male dørene i samme farge som veggen skaper du en optisk illusjon om at taket er høyere enn det er. Ønsker du å ramme inn veggen, kan listene males hvite.

Anbefalt maling på dører er Butinox Panel, Dør & Vindu, den kommer i silkematt og halvblank. Hvis dørene er utsatt for mye slitasje kan man også bruke Trestjerner Gulvmaling, som også kommer i matt utførelse. Husk å vaske vekk alt fett og smuss før du maler! Ta døren av hengslene og legg den stødig over to krakker, slik at du slipper sig i malingen.

skap_dorer

Etter døren er malt i samme farge som veggen ser rommet åpent, stilrent og ryddig ut. Hvis dørene hadde vært hvite hadde øynene festet seg til dørene i stedet for møblene i rommet. Så altså, som sagt, mal døren din! Det blir jo veldig fint 🙂

dorer

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.