Enkel Fornyelse - Butinox | Nytt bad med enkle grep
24859
post-template-default,single,single-post,postid-24859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nytt bad med enkle grep

Vi har nylig vist dere de to barnerommene i dette kule funkishuset, og mellom de finner vi dette badet. Du vil ikke tro den enkle fornyelsen! 

Slik så badet ut før, en babyblå farge gikk igjen på vegger og fliser. Selv om blå og turkise farger ofte anbefales på bad er det ikke alltid det funker. Mange blåfarger er rene farger som minner om vann og kan gi en deilig spafølelse – men det er ikke assosiasjoner vi får på dette badet.

Vi løste dette med maling og noen nye fliser. Badet er i utgangspunktet litt utdatert og trenger med tiden mer jobb, men om man vil gjøre en mini-oppussing på lavbudsjett er dette en super løsning!

 

Slik så badet ut før:

bad_for

 

Start med å vaske veggene med Butinox interiørvask. Når man skal male baderomsvegger er det også viktig å bruke riktig maling. Butinox Interiør Kjøkken & Bad er en halvblank og robust akrylmaling med ekstra vannfast og vaskbar overflate. Malingen inneholder filmkonserverende midler som reduserer risiko for overflatesopp. Den kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss eller betong. På dette badet har vi brukt fargen 1024 Tidløs (S1002-Y).

Et alternativ til nye fliser er  å male flisene. Når du skal male fliser er det bare en maling som gjelder, og det er TreStjerner Gulvmaling. Dette er en slitesterk og robust maling som sitter godt, selv på dette underlaget. For et godt resultat er det viktig å gjøre gode forberedelser. Flisene må først vaskes godt med TreStjerner Gulvrens før man setter i gang malingen. it!

Ble du fristet til å oppgradere badet?

 

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.