Enkel Fornyelse - Butinox | Spray lakk bordet
Renate og Richard falt pladask for dette bordet som hadde akkurat den bordplaten og fasongen de ønsket seg, men understellet var ikke fargen de hadde sett for seg – sort. Heldigvis er dette enkelt å fikse!
Diy, bord, table, bengalack, quick bengalack, interior, spraylakk, marmor, marble, stue, becor
24184
post-template-default,single,single-post,postid-24184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nytt bord, men feil farge? Spray det!

Renate og Richard falt pladask for dette bordet som hadde akkurat den bordplaten og fasongen de ønsket seg, men understellet var ikke fargen de hadde sett for seg – sort. Heldigvis er dette enkelt å fikse!

Med Quick Bengalack Sort Matt spray fikk de understellet i akkurat den fargen de ønsket seg. Vi demonterte understellet, før vi tok det med oss ut og satte i gang arbeidet. Bud nr.1 når du skal spraylakkere er å spraye fra en avstand på ca. 30 cm – utendørs, og spray flere tynne strøk i stedet for ett tykt for å unngå sig i malingen. Så neste gang du finner et bord du har lyst på, men det har «feil» farge, så vet du hva du skal gjøre!

salongbord_for

Slik var understellet før.

2 Comments
 • Line

  januar 30, 2017 at 10:35 Svar

  Vet du hvor bordet er i fra?
  Jeg skulle gjerne hatt det i den opprinnelige fargen :))

  • Enkel Fornyelse

   januar 31, 2017 at 08:37 Svar

   Hei Line ? Bordet er kjøpt på møbelringen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.