Enkel Fornyelse - Butinox | Og sist, men ikke minst, Loftstuen
24856
post-template-default,single,single-post,postid-24856,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Og sist, men ikke minst, Loftstuen

Det eneste rommet i fjerde etasje er loftstuen, rommet med den beste utsikten. Uten forstyrrelser fra naborom vil dette være et ypperlig sted for et hjemmekontor.

Et hjemmekontor trenger ikke være kjedelig, bare fordi det assosieres med jobb. Gjør det hjemmekoselig og enkelt, med farger og detaljer som trigger kreativiteten din! Her kan du nyte utsikten av natur samtidig som du sitter inne i varmen, og tett på stikkontakten. Vi skulle gjerne likt å sitte her å jobbet selv hver eneste dag!

Rommet var ikke like friskt og fint før, men med noen enkle grep virker rommet så godt som nytt.

 

Slik så loftstuen ut før:loft_for

 

Og slik ser det ut nå:

office

Her har vi malt veggene i fargen 2859 Whispering Red ( NCS 4436-Y81R) med Butinox Interiør Stue & Sov Matt, og taket Klassisk hvit med Butinox Interiør Tak. Etter å ha fjernet et gammelt hyllesystem, og gitt rommet to strøk med maling, oppleves det så godt som nytt! Foreløpig er rommet innredet enkelt og smakfullt, med god plass til oppbevaringsmøbler.

Tips:

Ikke møblere huset eller leiligheten helt opp med en gang du flytter inn. Bo deg inn, og finn ut hva du virkelig trenger etter hvert. Less is more, i de fleste tilfeller.

whispering_redloft_stue

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.