Enkel Fornyelse - Butinox | male ola pult
Slik kan du friske opp gamle retromøbler med maling.
male, møbler, diy, forny, olapult, sukkulent, interiør, kontor, skrivebord
23146
post-template-default,single,single-post,postid-23146,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Olapulten blir ny

På loppemarked eller finn.no kan man gjøre mange gode kupp på sjarmerende retromøbler. Er man heldig får man de i god stand, men de kan ofte være litt slitne. Uansett stand er det gøy å kunne friske de opp i farger som passer inn i din stue.

skrivebord

Denne gamle olapulten var i fin stand, men Hege og Marius ville sette litt farge på den. Og den har blitt superfin! Med fargenyanser hentet opp fra andre steder i leiligheten har pulten virkelig funnet sin plass. Men Butinox Interiør Panel Dør & List er skuffefrontene og øverste del av bakplaten malt med fargen NCS s1010-B30G. Den nederste delen av bakplaten har fått fargen 5870 Sukkulent.

Før man maler gamle møbler er det viktig å få vasket de godt. Men Butinox Interiørvask får du fjernet alt av fett og smuss før du maler. Med en fin rulle eller en god pensel får du et glatt og fint resultat.

male_skrovebordgul_stue

 

Se hvordan fargene fra veggene i stuen og på kontoret er hentet opp i ulike dekorelementer. Lekkert!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.