Enkel Fornyelse - Butinox | På telttur i stua
Lag et tipi-telt til barna, det kan være både dekorativt og praktisk.
tipi, telt, lek, barn, DIY, sy,
21930
post-template-default,single,single-post,postid-21930,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

På telttur i stua

Tipi-teltene har kommet for fullt, og er morsomme for barna. Her får man en liten hule man kan leke, gjemme seg, lese eller kanskje også sove.

Å gjemme seg eller lage egne små hus av tepper er noe de fleste barn liker. De tar pleddet fra sofaen og slenger det over alle spisestuestolene de har stablet midt i stuen. Det er gøy så lenge leken varer, men så må mor og far rydde.

Et tipi-telt er ikke bare fint for lek og moro, men de kan i tillegg være dekorative på barnerommet eller i hjørnet av stua. Du trenger med andre ord ikke rydde spisestolene på plass så ofte.

tipi_telt

 Teltene kan kjøpes i mange fine utførelser. Men lager du dem selv kan du få det i akkurat det mønsteret og i de fargene du selv ønsker, og som passer til ditt interiør. Du kan enten bruke fri kreativitet, eller gjøre som oss, kjøpe mønster, stenger og stoffer på Stoff & Stil. Vi har brukt to ulike stoff-mønster og ensfarget.

tipi-mal

 Nå som sommeren ser ut til å komme for fullt er det bare å glede seg til å ta det med ut i hagen eller parken. Da kan barna både leke i det og samtidig få litt skygge.

God telttur!

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.