Enkel Fornyelse - Butinox | Påske i byen
Slik ferirer vi by-påske. Våre tips til noen late dager hjemme får du her.
påske, terrasse, kos, mat, påske egg, påskelilje, blomster, pledd, interiør, diy
22889
post-template-default,single,single-post,postid-22889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Påskestemningen er her!

Endelig begynner det å bli vår på lavlandet, solen skinner og snøen har smeltet mange steder. Men selv om det ikke er snø, så kommer påsken. Og glad er vi for det! Det er så godt med noen late dager i solveggen, god mat og drikke, og tid med venner.

Kosen ligger i de små tingene, og for at påsken skal skille seg ut fra hverdagene tilbringer vi den utendørs. Noen er så heldige å få masse snø på fjellet eller hytten og kan ta skiene fatt. Andre reiser utenlands til kaldere eller varmere strøk. Men minst like heldige er de som får noen dager hjemme til å kose seg på terrassen. Heldigvis har vi noen av de!

Om du som oss har noen dager hjemme, er dette våre beste tips til å få mest kos ut av de:

Fyll terrassen med masse skinn og pledd, pynt med påskeliljer og egg, og server dine påskefavoritter. Påsken er en herlig tid til å få øvd seg på nye bakverk eller ta fatt på nye DIY-prosjekter. Vi skal lage flere av denne puten, og det skal gjøres utendørs. Vi gleder oss!

Har du forslag til andre ting vi kan lage? Del de gjerne med oss!

paske_kos

paske_tur

paske_mat

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.