Enkel Fornyelse - Butinox | Pimp your IKEA tv-benk
Slik kan du med en finér plate fornye tv-benken din!
IKEAhack, IKEA, bestå, DIY, tv-benk, tv, bakvegg, høst, romdeler,
22317
post-template-default,single,single-post,postid-22317,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Pimp your IKEA tv-benk

Tv-sesongen er her! Høsten er fullspekket av premierer på tv-serier og gode filmer. Og som nordmenn flest elsker vi å krølle oss under et varmt teppe framfor fjernsynsapparatet sene høst og vinterkvelder. Og med all den gode underholdningen tven tilbyr oss fortjener den noe fint å stå på.

Uten noen form for konkret forskning vil vi tippe at retning «tv» er dit vi ser mest i løpet av en dag. Av den grunn ønsker vi nå å hedre denne underholdene flate skjermen på sin egen pidestall: Tv-benken! Og det beste av alt er at det kan gjøres på lavt budsjett.

tvbenk

Med utgangspunkt i en enkel IKEA BESTÅ tv-benk er det kuttet til en tynn finér plate som er lagt oppå benken og brukt som bakvegg. En superenkel måte å sette sitt eget preg på masseproduserte møbler. Den får et strammere og mer nordisk preg over seg.

Dette er hjemme hos Mia og Thomas som vi har vært på besøk hos før. I tillegg til å hedre tv´en ville de markere grensen mellom kjøkken og stue. Veggen bak tv-benken var tidligere sort slik som kjøkkeninnredningen, og man følte at tv´en sto på kjøkkenet. Dette er et godt tips til alle som bor smått! Marker soner og avdelinger med maling eller andre materialer.

IKEA_hacktv-stue

Liker du det du ser?

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.