Enkel Fornyelse - Butinox | Plomme i stuen
25151
post-template-default,single,single-post,postid-25151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Plomme i stuen

Det er så gøy å få jobbe med mennesker som tør å bruke farger i hverdagen, slik som Kristine ønsket i denne kule stuen!

I en herlig leilighet på Uranienborg finner vi denne kule stuen. Stilen er en kreativ blanding av det bohemske, skandinavisk minimalisme og det urbane, så her det passet det perfekt med en auberginfarget vegg!

Har du lyst på en farge i stuen men er usikker på hvilken kan du ta utgangspunkt i tingene du har i stuen. Her er fargen hentet ut fra detaljene på plakater, bilder og puter som allerede var . På den måten vil man automatisk få en rød tråd gjennom stuen. Tidligere var denne veggen Klassisk hvit slik som resten av stuen, men nå med fargen 5897 Plomme (NCS S4030-R20B) ble rommet med ett litt lunere. Store rom, med god takhøyde og hvite vegger blir noen ganger litt kalde. Men det kan enkelt gjøres noe med. Etter to strøk på kun en ettermiddag med Butinox Interiør Stue & Sov Matt var forandringen gjort!

Kristine har også vært flink å møblere rommet, hun har flere store møbler, planter og veggdekorasjoner som fyller godt, og er med på å gjøre stuen innbydende og hjemmekoselig.

Veggen er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen 5897 Plomme.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.