Enkel Fornyelse - Butinox | Rom og ro til ungdommen
24485
post-template-default,single,single-post,postid-24485,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Rom og ro til ungdommen

Hvordan du skaper et rom til ungdommer er det kanskje ingen fasit på. Men det som definitivt er helt sikkert er at ungdommen selv kommer til å sette sitt preg på det, uansett hva du gjør. 

Derfor kan det være greit å gjøre slik vi har gjort her. Å skape et slags lerret, som ungdommen selv kan «male». Enkelt og praktisk er to nøkkelord, og samtidig varmt og lunt. Her har vi malt veggene med en malingsfarge som kan minne om sand. En moderne og tidløs farge som gjør rommet personlig og behagelig, uansett om det bor en gutt eller jente der. Malingen har fargekoden 5851 Kritt (NCS 1603-Y31R).

Masse oppbevaring til klær og ting, og godt lys til sitteplassen der det skal gjøres lekser. Setter du leksepulten foran et vindu er det lettere å få litt inspirasjon og energi til alt som må leveres. Hvis rommet i utgangspunktet er fint og har en slags ro blir det lettere å holde rommet ryddig og fint for den som bor der.

ungdoms_romtenarings_romseng_ungdoms_rom

oslo_lampe

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.