Enkel Fornyelse - Butinox | Se alle våre prosjekter for 2018
27137
post-template-default,single,single-post,postid-27137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Se alle våre prosjekter for 2018

Enda et år er snart forbi, og vi har vært så heldige å få bidra på mange kreative prosjekter! Her er et lite tilbakeblikk på hva vi har gjort i 2018.

Årets store farger er helt klart blått, grønt og nyanser av rødt. Selv om det er nyanser av like farger som går igjen er alle hjemmene vi har vært innom unike. Det har vært et spennende år, og det er gøy å se at flere og flere har åpnet øynene for et mer fargerikt hjem.

 

1. Årets første store prosjekt var denne fargerike leiligheten på Hønefoss. Her har Åshild oppgradert nesten hele leiligheten med friske farger både på vegger og tak! I denne leiligheten finner vi også mange andre smarte og enkle tips til fornyelse av kjøkken og bad. Blåtonene går igjen gjennom hele leiligheten med en rød-rosa kontrast på soverommet. Se hele leiligheten og alle de fine fargene som ble brukt.

Vegg: Butinox Interiør Stue & Sov Matt NCS S 4010-B90G. Karm: 5813 Piruett (NCS S 2010-B90G)

Kjøkkenskap: TreStjerner Gulvmaling Matt i NCS S7010-R90B.

 

2. Årets andre prosjekt var en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo. Du vil kanskje ikke tro det, men også her heter eieren Åshild. Denne leiligheten var som et hvitt lerret første gang vi var der, men som nå er forvandlet til en lun og urban byleilighet. Også her er det blåtoner som går igjen, i en kombinasjon med jordtoner. Om du kan tenke deg å se resten av leiligheten kan du se den her.

Vegg: NCS S7010-R90B

 

3. I år har vi i tillegg hatt et herlig samarbeid med instagrammeren @lillemittalt. Hun har malt om to barnerom, loftstuen og stuen i herlige farger! Et av våre favorittrom er dette barnerommet i en mørk burgunder. Den røde tråden i rommet er gulvteppet som tar opp alle fargene i rommet. Klikk på bildene for å se hele rommet.

Vegg: Butinox Interiør Barnerom NCS S 6020-R10B

Vegg: Butinox Interiør Stue og Sov Matt NCS S 7502-G

4. Nytt fargekart. Vårt største prosjekt for året var produksjon og lansering av nytt fargekart. Vi er veldig takknemlige for de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått på farger og inspirerende bilder. Årets fargekart skiller seg ut fra de vi tidligere har laget, så det har vært en spennende prosess! Her er et lite utdrag av årets farger fra fargekartet. For å se flere kan du trykke på bildene under.

Vegg: Malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen 5940 Kamuflasje i spisestuen, og 5939 Dijon i stue

Vegg: 5936 Dypt Vann. Karm: 5938 Havgud. Krakk: 5926 Frappe. Nattbord: 5935 Isgrotte.

Vegg: Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen 5926 Frappe. Karm: 5930 Dus

 

5. Årets siste prosjekt er dette vakre huset i Holmenkollen. Her bor Helene og Magnus blant duse og sotede farger. Igjen ser vi at de blå og grønne tonene går igjen, men i andre nyanser og en helt annen stil.  Se hele fargepaletten til huset her.

 

God jul og godt nytt år!

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.