Enkel Fornyelse - Butinox | Se våre fineste julebilder
27075
post-template-default,single,single-post,postid-27075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Se våre fineste julebilder

Hallo desember, advent og jul! Velkommen skal du være! Vi elsker denne høytiden og alt den bringer med seg av fargene, lukter og hyggelige stunder. 

Vi kan vel være enige om at julen er årets hyggeligste tid! Levende lys, snø, deilige kaker og gløgg er bare noen av våre favoritter denne høytiden. Vi har alle forskjellige tradisjoner i julen, men det finnes enkelte ting de fleste av oss har til felles og det er at vi dekorer litt ekstra hjemme.

For mange betyr julen at de klassiske julefargene, rød og grønn, får plass i hjemmet eller at glitter og stas dominerer. Her på bloggen er det den mer minimalistiske varianten som har gått igjen de siste årene. Uansett stil så finnes ikke noe rett og galt innen julepynt!

Noe av det vi liker best med en moderne jul er at det finnes så mye flott og varierende dekor samtidig som at de tradisjonelle elementene kommer i et stort utvalg av farger eller nøytrale toner. Dagens trender innen veggfarger gjør det i tillegg enda morsommere, for da kan man etter smak og stil tilpasse juledekoren etter hjemmets farger.

Her er noen av de fineste julehjemmene vi har vært innom de siste årene:

Hjemme hos Jenny og Anders er det enkelt og stilrent pyntet. De er glad i litt farger i hverdagen, men foretrekker å dekorere med klassiske elementer i nøytrale farger til jul. På veggene i stuen har de nemlig fargen med NCS kode 3923-Y74R, den lekre rød-rosa fargen som endrer seg med lys og årstid. Og som vi ser her, perfekt til jul!

I spisestuen finner vi fargen 953 Riddergrå (NCS S 4502-Y)


Klassisk jul med en moderne vri.

Kreativ løsning på avdventstaken.

Bildet er fra Christiania Glassmagasin, vi har delt litt inspirasjon til borddekking fra dem tidligere. 

 

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.