Enkel Fornyelse - Butinox | slik kan du enkelt oppgradere stuen
Slik ble Siris nye stue etter at hun hadde endret planløsningen og malt alle flater. En lun og fargerik stue!
oppussing, interiør, trestjerner, gulvmaling, farger, design, ikea, sprakle, habitat, stue, enkel fornyelse, butinox interiør
23505
post-template-default,single,single-post,postid-23505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Slik ble stuen til Siri

Vi har nylig vist dere den nye planløsningen i leiligheten til Siri, og nå er det på tide å vise hvordan stuen ble.

Etter at vegger og dører ble flyttet var det vår tur å hjelpe Siri med farger og behandling av vegger tak og gulv. Med ønsker om farger har vi fått leke oss med denne deilige friske nyanser. Vi har skrevet om fargevalg i små rom før, men vi sier det igjen: ikke vær redd for å bruke de på store flater! Å male hvit for å få rom til å virke større er gammelt nytt. Det er uendelig med farger man kan bruke uten å krympe rommet som gjør det mye hyggeligere å være i.

ny_stue

Vi har malt alle veggene bortsett fra en med fargen NCS S2030-Y70R med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. Denne fargen gir masse varme til rommet uten at det virker mindre. Den siste veggen er malt med Butinox Interiør Stue Gang & Sov i fargen 5639 Dun. Denne hvite veggen fortsetter i samme farge inn på gang og kjøkken og binder rommene sammen. Før malingen kom på veggen ble tidligere strukturspraklede veggene helsparklet igjen slik at de ble glatte og fine.

Og vi må ikke glemme gulvet! Se det fine nye gulvet Siri har fått seg! Den gamle laminaten har fått nytt liv med to strøk TreStjerner Gulvmaling halv blank i fargen 5860 Yoghurt. Denne hvitfargen ble valgt fordi den inneholdet litt gult og rødt og går derfor fint til veggene. Om du planlegger å male gulvet må du huske å vaske gulvet godt med TreStjerner Gulvrens først.

stue_tvbenk

Mal døren i samme farge som veggen for en større og roligere romfølelse.

interior_stue

stue_interior

stue_for

Her kan du se hvordan stuen så ut før, legg merke til den gamle laminaten som nå er malt.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.