Enkel Fornyelse - Butinox | Ny hylle med maling
Slik maler du møbler med best mulig resultat.
Butinox Interiør, maling, matt, DIY, oppussing, male møbler, tips, trestjer, gulvmaling, butinox interiør
22636
post-template-default,single,single-post,postid-22636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Slik maler du møbler!

Vi har tidligere sett den Enkle Fornyelsen Mia og Thomas gjorde på sitt lille kjøkken. Dette gjorde de med en hylle som har hengt der siden 2004.

Det er så gøy å se hva litt maling kan gjøre med et lite møbel. Denne hyllen ser ut til å ha blitt laget av en tidligere eier av leiligheten, den er veldig praktisk i et rom med få vegger og lite skapplass. Men det trengte en liten oppgradering.

Med TreStjerner Matt Gulvmaling i fargen S7502-B, samme farge som på veggen, ble hyllen som ny. Ved å bruke TreStjerner Gulvmaling på møbler er du sikker på å få en slitesterk overflate som tåler en støyt! Men ikke glem forarbeidet! Vask først bort all smuss og fettrester med Butinox Interiørvask. Har møbelet ujevnheter eller en svært glatt overflate er det viktig å pusse det ned med fint pussepapir for å få så fint og holdbart resultat som mulig.

hylle_diy hyllen

 

hylle-for
Slik så hyllen ut før. Veggfestet er fjernet og hyllen ble skrudd fast.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.