Enkel Fornyelse - Butinox | Slik pakker vi inn julegavene!
26009
post-template-default,single,single-post,postid-26009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Slik pakker vi inn julegavene!

Å pakke inn julegaver er et av høydepunktene i førjulstiden! Det er så hyggelig å overraske mottakeren med en kreativ og festlig gave, og slik planlegger vi å gjøre det i år.

Det finnes så mye lekkert papir, bånd, merkelapper og dekor du kan bruke på gavene at det kan være vanskelig å bestemme seg! Vårt beste tips er å bestemme en farge eller stil før du går til innkjøp av det du trenger. Da kan du mikse og matche akkurat som du vil, og leke deg med de ulike kombinasjonene. Som det lille ekstra kan du tilføre noen elementer fra naturen som gjør gavene ekstra hyggelige!

Vi har i år lekt oss med to temaer, og først ut er disse herlige gavene i burgunder. Her er det brukt tre typer gavepapir og tre typer silkebånd. Med disse seks tingene har du uendelige muligheter for hva du kan gjøre! Som dekorasjon har vi gjort det enkelt med noen store kongler.

Tema nr.2 er litt mer nedtonet med nøytrale farger som brunt, hvitt, sort og grønt. Samme som over er det også her bare brukt tre typer gavepapir og tre typer bånd som du kan leke deg med. Som dekor har vi brettet stjerner i papir og knyttet fast tørket eucalyptus.

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og mer juleinspirasjon! @butinoxinterior

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.