Enkel Fornyelse - Butinox | Skap mer oppbevaring plass med innebygde skap.
Slik utnytter du hver eneste krik og krok. Skap mer oppbevaringplass med innebygde skap.
loft, stue, oppbevaring, maling, tv-stue, innebygd, hvit, tv, sofa, lesekrok, lese
22671
post-template-default,single,single-post,postid-22671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Smart oppbevaring på loftstuen!

Til deg som har et loft eller bor i en loftsleilighet: Her er løsningen til supersmart utnyttelse av kronglete steder! Ta i bruk alle kriker og kroker!

Under dette skråtaket er det så lavt at man verken kan stå eller sitte, så hva gjør man med denne plassen? Lager en oppbevaringsplass og lesekrok selvsagt! Innebygde skap rydder opp og skaper masse oppbevaring på ellers ubrukelige steder. Støvsugeren, vinterklær og symaskinen får fint plass her! I dette tilfellet er tilpassede skapdører festet til eksisterende bjelker. Om du ikke har det kan du enkelt sette opp stendere mellom gulv og tak og feste dører i dem.

oppbevaring

lesekrokDen lille lesekroken blir til av seg selv med sidevegger i skapet og en madrass. Vanskeligere er det ikke!

Med nye skap har dette blitt et ryddig loft med plass til en hyggelig tv-stue. Vegger og bjelker er malt Klar Hvit med Butinox Interiør Stue Gang og Sov; en super maling når man skal male ulike overflater. Taket er også malt Klar Hvit med Butinox Interiør Tak. I denne delen er det også sneket inn litt ekstra oppbevaring. En romslig tv-benk og et stuebord med skuffer skjuler filmer og tegnesakene til barna. Smart!

loft
loftstue

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.