Enkel Fornyelse - Butinox | Sommer på Mia´s terrasse
25095
post-template-default,single,single-post,postid-25095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sommer på Mia´s terrasse

Mia sin terrasse har vært et fast innslag her på bloggen, og det er fordi vi får hjelpe til med noe nytt og spennende her hver sommer! La oss se på endringene vi har gjort de to siste årene.

 

Slik var det på terrassen hos Mia i 2015:

 

Og slik ser det ut i dag:

Her har det skjedd mye siden sist! En enkel terrasse har blitt til en grønn oase med mange egenkomponerte løsninger. Bordene har blitt videreutviklet, flere blomster har fått plass i mange ulike løsninger, og tekstiler er byttet ut. Det har rett og slett blitt mer hjemmekoselig.

Fra å være en enkelt innredet terrasse med en minimalistisk stil, har dette utviklet seg til å bli enn innbydende plass man gjerne slapper av med en god bok, eller i selskap med gode venner. Det er ikke flere møbler her nå enn før, men mer dekorasjon og varmere farger på tekstilene.

Mia har sol på terrassen fra kl 11 på formiddagen, så her nytes det mange timer ute når solen skinner, og det skjønner vi godt!


DIY prosjektene du ser i denne posten skal vi skrive mer om de neste dagene, så det er bare å følge med!Følg oss også på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.