Enkel Fornyelse - Butinox | Sommer på soverommet
26607
post-template-default,single,single-post,postid-26607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sommer på soverommet

Sommeren er her, og mange av oss sliter med å sove i det skarpe lyset. Løsningen kan være å male soverommet i en mørkere farge, men man vil jo gjerne ikke at sommerfølelsen skal forsvinne…

Blågrønne toner har vist seg å ha en beroligende effekt på mennesker, og det er derfor fint å bruke nyanser av dette på soverom som føles tomme og kalde. Med inspirasjon fra havet er det brukt en sjøgrønn farge for å dempe lyset, samtidig som den oppleves frisk og fin på dagtid. Lenger ned kan du hvordan soverommet så ut før, med hvite vegger.

Vi er fortsatt hjemme hos Åshild på St. Hanshaugen i Oslo, så denne fargen er også plukket ut for å passe mot den friske turkisfargen i gangen, og den mørkeblå stuen. Veggene er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen NCS 5608-B78G. Denne fargen endrer seg med lyset, og oppleves derfor mørk og lun på kveldstid, og friskere i sollys.

Som du ser på bildet under er også skapdørene malt i samme farge for å skape en helhet i rommet. De var tidligere hvite, noe som kan oppleves som en skarp kontrast mot resten av rommet. Malingen som er brukt her er TreStjerner Gulvmaling Halvblank, siden dørene opprinnelig var finér.

 

Slik så soverommet ut før det fikk farge.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.