Enkel Fornyelse - Butinox | Piknik i parken
Gjør stas på sankthansaften, og sommeren med en god piknik. Her er våre beste tips.
Festbordet, feiring, piknik, sommer, mat, park
21907
post-template-default,single,single-post,postid-21907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sommerfest

Begrepet «piknik» blir brukt når et måltid blir spist utendørs, helst i grønne omgivelser og med godt selskap. En dag det er varmt i været og solen står høyt på himmelen. Sommeren har kommet og Sankthansaften er rett rundt svingen, det er derfor på tide å dele våre beste pikniktips!

Om du har tenkt å gjøre litt stas på Sankthans feiringen din, eller bare har lyst på noen flotte dager i parken i sommer så er en godt pakket piknik kurv en god start. For at en piknik skal være en piknik er det noen småting som må til for at det ikke bare skal være et kjapt måltid. Frisk luft, god mat, et pledd og godt selskap. Og slik gjør du det enkelt.

piknik

Lag maten klar hjemme, uansett om det er et enkelt måltid eller grillmat. Plastbokser med lokk gjør det det hele til en lek! Fyll god drikke på en flaske med stor åpning, da får du puttet i noen isbiter så drikken holdes kald lengere.

piknik_kurv

Alt pakket og klart til utflukt, alt det nødvendige til dette måltidet fikk plass i kurven.

piknik_mat

La glass og porselen ligge igjen hjemme. I butikkene bugner det også av flotte kopper og fat i hardplast, litt fint utstyr i kurven gjør noe med stemningen.

God feiring!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.