Enkel Fornyelse - Butinox | sone inndeling med farger
Åpne løsninger vil vi alle ha, men noen ganger flyter sonene i hverandre. Slik deler du opp i soner med farger.
spisestue, spiseplass, spisebord, middag, utsikt, lys, naturlig lys, turkis, gul, farger, dekorasjon, interiør
23127
post-template-default,single,single-post,postid-23127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Soneinndeling med farger

Etter å ha sett noen episoder av Boligjakten på tv3 er vi ikke i tvil om at åpen stue og kjøkkenløsning er noe de fleste vil ha! Men samtidig vil man skille mellom sonene for avslapping og matlaging. Farger kan hjelpe deg med dette!

Vi har vært så heldige å få være med å fargelegge leiligheten til Hege og Marius, men spiseplassen har vi beholdt hvit. I denne leiligheten fungerer nemlig spisestuen som et bindeledd mellom stuen og kjøkkenet, og for å dempe det hele litt er veggene her en fortsettelse på den hvite kjøkkeninnredningen. Om alle veggene hadde hatt farge ville kjøkkeninnredningen stukket seg ut, og blitt et midtpunkt. Med en åpen løsning som her vil man finne en gyllen middelvei, og en naturlig overgang mellom de ulike sonene.

Det vi syntes er så fint med denne delen av leiligheten er alt det naturlige lyset. Å spise frokost i et slikt rom kan ikke være noe annet enn oppkvikkende!

spisestue_utsikt

 

Ved å bruke farger fra stuen og kjøkkenet i for eksempel dekoren på spisebordet, binder man sonene ennå bedre sammen. I tillegg får man en liten fargesplæsj på en ellers fargeløs spiseplass.

 


spisestue
spisebord_lys

Her får du en liten sniktitt inn i stuen. Det gule og sorte på spisebordet har hentet fargene sine fra stuen, og det turkise og rosa er fra kjøkkenet.

Kjøkkenet er malt i fargen NCS s 1515-B80G, og stuen har fått fargen 1624 Letthet.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.