Enkel Fornyelse - Butinox | Sov godt i rosa
24563
post-template-default,single,single-post,postid-24563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sov godt i rosa

Veldig mange elsker fargen rosa, men er kanskje litt redd for å bruke den? I hvilket rom passer rosa egentlig inn i? På Soverommet!

Du har vel noen favorittfarger du også, som du på en eller annen måte vil introdusere til hjemmet ditt? Utfordringen er ofte at favorittfargen blir litt vel vågal i stuen eller kjøkkenet. Soverommet derimot, er et rom som kun er ment for dem som bor der og sover der. Det er derfor det perfekte rommet å eksperimentere i, teste i og leke deg litt i slik at du kan finne ut av hva du liker.

Når du først skal leke deg litt er det likevel noen ting du bør huske på, og det er at på soverommet bør fargene være enten duse eller sotete. Da blir soverommet avslappende og rolig. Her har vi malt med en dus rosafarge, NCS S1005-R. Den gjør ikke så veldig mye ut av seg, og den etterlater seg en avslappende tone i rommet.

Rosa_soverom

Her er den rosa fargen tatt igjen på noen av skuffene på kommoden.

pink_bedroom

 

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.