Enkel Fornyelse - Butinox | sov godt med bølger
Dette herlige soverommet er som en drøm! Lunt og deilig med farger.
butinox interiør, soverom, seng, nattbord, oppbevaring, ikea, skinn, bølger, grå, lunt, oppussing
23212
post-template-default,single,single-post,postid-23212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sov godt med Bølger

Få en god natts søvn i behagelige omgivelser! Dette soverommet har blitt en drøm med duse farger, enkel innredning og skjult oppbevaring.

På før-bildet kan du se at dette soverommet trengte en liten oppgradering. Det har gått fra å være en mørk hule til et lyst og lunt soverom. Rommet er litt mindre nå enn det var tidligere. I fotenden av sengen sto det før noen enkle garderobeskap. Denne veggen har blitt flyttet inn i rommet, og bak der finner vi nå et fantastisk walk-in closet. Mindre rom er ennå en grunn til å friske opp med lysere farger. Men et smart trekk er å bruke lyse farger som ikke er så kulørsterke! Grunnen til det er fordi vi sover bedre i rolige farger.


bedroom

Veggene har fått to nye strøk med Butinox Interiør Stue& Sov Matt maling. På veggen bak sengen er det brukt fargen 5877 Bølger, og på resten av veggene har fått NCS s 2502-Y, en varm gråfarge.

oppbevaring_soverom

Enkel innredning med skjult oppbevaring under sengen gir et ryddig soverom.

gulv_soverom

Gulvet er også oppgradert. Den gulnede parketten er slipt og behandlet med Trestjerner Gulvolje i fargen Lystig. Som toppstrøk er det brukt Trestjerner Hardvoksolje for å få en slitesterk overflate. Gulvet er nå som nytt!

bolger_soverom

forbilde

Slik så soverommet ut når de kjøpte leiligheten.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.