Enkel Fornyelse - Butinox | Moodboard
Slik kan du planlegge et oppussingsprosjekt.
moodboard, collage, stemning, soverom, blue, blå, seng, oppbevaring, IKEA
22186
post-template-default,single,single-post,postid-22186,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Stemnings moodboard

Planer om å pusse opp, men usikker på hvordan du vil sluttresultatet skal se ut? Kanskje du er uenig med samboeren? For å skape et bedre bilde av hva du ønsker å oppnå med rommet, så kan et moodboard hjelpe deg langt på vei. I tillegg er det kjempegøy!

Du har kanskje opplevd å ha sett noe fint på nettet og tenkt at slik vil du ha det. Men når du skal se på det igjen ved en senere anledning finner du det ikke. Vel, du er ikke den eneste! Etter en del oppussingsprosjekter og «tapt» inspirasjon har vi nå lært oss å lagre alt. Og dette materialet kan settes sammen til smarte moodboards eller kollasjer som skaper et mer nøyaktig bilde av hva vi ønsker å gjøre.

Et enkelt tips til et oversiktlig moodboard er å bygge det opp slik det er i virkeligheten. Møbler nederst, dekor i midten og belysning og bilder øverst. Fargepaletten er gøy å blande inn mellom alt det andre.

Håper dere gleder dere like mye som oss til å se resultatet av dette rommet!

Bildet av den kule lampen er lånt fra Elle, og her kan du se hvordan den er laget.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.