Enkel Fornyelse - Butinox | Storstuen
24709
post-template-default,single,single-post,postid-24709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Storstuen

Opp en trapp og inn en dør, der ligger denne overdådige stuen. Og vi elsker den! 

 

Da vi var på befaring i dette huset første gang, var denne stuen malt ferskenrosa og fylt med masse forskjellige møbler. Den gamle fargen hadde sin sjarm, men for eierne av huset rådet det ingen tvil – de ønsket en lys og åpen stue. Og lyst skulle det bli!

Maler man et rom som dette lyst, vil andre elementer komme mer til sin rett. Legg merke til hvordan den gamle peisen, naturen utenfor de store vinduene, og de lekre møblene spiller på lag, og løfter rommet til et helt annet nivå. Vinduene er et stykke kunst i seg selv, og ved å la dette være i fokus inviterer man naturen inn. Stuen er innredet i harmoni med fargepaletten brukt i resten av huset- blå og grønntoner, lyst tre og grønne planter binder det hele sammen. Og er ikke den gamle peisen utrolig lekker?

Veggene i stuen er malt i fargen 1024 Tidløs med Butinox Stue & Sov matt, mens taket er malt klassisk hvitt med Butinox Tak. 

 

stue_fiskebensparkett

De gamle tregulvene er beholdt slik de var, og kommer nå bedre fram og gir varme til stuen.

stuestor_stuesofaliving_roomdesign_stue

storstue_for

 Slik så stuen ut før.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.