Enkel Fornyelse - Butinox | Ta sommeren inn!
24955
post-template-default,single,single-post,postid-24955,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ta sommeren inn!

Med hjelp av farger kan man enkelt friske opp hjemme, og skape sommerfølelsen inne. I denne runden er det med fargen 2856 Warm Blush.

Birgitte ønsket å forandre stuen sin, og ville ha en enkelt forandring som utgjorde en stor forskjell. Det er nok flere som sitter på samme ønske, men som aldri får gjort noe med det. En enkel løsning kan være å male veggene.

Å måle vegger er ikke så vanskelig og tungvint som man tror, med Butinox Interiørmaling er jobben gjort raskt. I løpet av en ettermiddag kan man gjøre en stor forandring. Denne gangen satte vi igang med maling en fredag kveld hjemme hos Birgitte, og siste strøket tok vi lørdags morgen. Så før lunsj denne dagen hadde Birgitte en helt ny stue!

Stuen til Birgitte var tidligere malt grå, noe hun syntes var litt kjedelig når stuen var så liten. En liten stue gir mindre rom til dekorelementer og kunst, og vi kan derfor la veggene alene være kunstverket. Fargen #2856 Warm Blush (NCS 3923-Y74R) er rød-rosa, og passer svært godt til andre varme grå og beige toner. Ikke minst passer den utmerket til sotede grønntoner, og grønne planter!


 

Legg merke til hvordan denne fargen endrer seg med lysforholdene. Lekkert, ikke sant?

 


Følg med videre neste uke. Da vil vi vise dere de flotte endringene vi har i Milenas spisestue. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.