Enkel Fornyelse - Butinox | blått på sove rommet
Blått på soverommet blir aldri feil! Den riktige blåfargen kan være lun og beroligende, og er derfor en fin farge å sove i.
soverom, seng, enkel fornyelse, design, matt maling, ikea, bedroom, blå, blue, oppbevaring, speil
23648
post-template-default,single,single-post,postid-23648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Tåkelur på soverommet

Blått på soverommet blir aldri feil! Den riktige blåfargen kan være lun og beroligende, og en fin farge å sove i.

Dette soverommet har vi sett litt av før, men siden den gang har en vegg til blitt malt. Siden dette rommet har skråtak og bare et lite takvindu, var vi redde for at rommet ville bli mørkt om vi malte alle veggene. Men, det har vist seg at i de lyseste månedene i året har det ikke blitt mørkt nok. Og det er det som er så fint med maling, er man usikker på farge eller hvor mye man skal male, kan man prøve seg frem, og enkelt endre. Det har vi gjort her.

male_soverom

Tidligere var bare deler av skråveggen malt med fargen 5862 Tåkelur, men nå er hele veggen blitt malt, i tillegg til veggen bak sengen. Rommet er blitt ennå litt lunere og hyggeligere med Butinox Interiør Stue & Sov Matt maling.

Helt hvite vegger på soverom skriker ofte mot oss, og har alt annet en den avslappende følelsen man ønsker på et soverom. Så om du skal gjøre endringer på ditt soverom anbefaler vi litt varmere farger.

knagg_soverom

På fine knagger kan man henge frem neste dags antrekk.

skraa_tak

Dette soverommet inneholder også mange smarte oppbevaringsløsninger. Under sengen er det sengeskuffer til oppbevaring av sengetøy, og en mini-kommode på den store kommoden brukes til slips, klokker og smykker.

oppbevaring_soverom

Soverom_bed

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.