Enkel Fornyelse - Butinox | Ton-i-ton
26218
post-template-default,single,single-post,postid-26218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ton-i-ton

Rom nr 2. hjemme hos Åshild er stuen, og den er så utrolig fin! Her er det så mange lekre detaljer at vi deler den i to, og starter med ton-i-ton-spisekroken.

Som vi kan se er ikke Åshild redd for å bruke farger! Nederst i saken kan du se hele fargepaletten for leiligheten, og fargen som har fått plass i spisekroken er den blågrønne fargen NCS S 4010-B90G – en perfekt match til velourstolene i samme farge! På øverste bilde kan du se den andre blå-grønne fargen fra paletten. Inne i nisjen rundt verandadøren har vi plukket ut en litt lysere nyanse av samme farge som veggene, 5813 Piruett (NCS S 2010-B90G). Ved å bruke en lys farge reflekteres lyset bedre, i tillegg til at du får fremhevet de lekne vinklene leiligheten byr på.

Spisestuen er innredet moderne, en blanding mellom skandinavisk minimalisme og det eklektiske. Vakre detaljer i gull, og rosa som er hentet fra soverommet gir rommet det lille ekstra. Og, selvfølgelig, har grønnplantene fått sin plass!

 

Slik så det ut i denne kroken av leiligheten før:

 

 

Følg med videre neste uke! Da får dere se en lekker detalj fra stuen.

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.