Enkel Fornyelse - Butinox | 3 blåfarger, tre stiler
Det er en grunn til at fargen blå er den globale favorittfargen. Blått er ikke bare blått. Fargen kommer i tusenvis av nyanser og kulører, og kan passe inn i hvert eneste hjem på sin egen måte.
blå, trend, stil, design, interiør, sofa, dekor, decoration, gull, messing, eklaktisk, skandinavisk, natur
24340
post-template-default,single,single-post,postid-24340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Tre blåfarger – Tre stiler

Det er en grunn til at fargen blå er den globale favorittfargen. Blått er ikke bare blått. Fargen kommer i tusenvis av nyanser og kulører, og kan passe inn i hvert eneste hjem på sin egen måte. 

Det gjelder uansett hvilken stil du har eller hva du ønsker ut av hjemmet ditt. Hvilken følelse vil du skape? Det finnes garantert en kul, vakker, elegant, fin, bråkete eller avslappende blåfarge til ditt bruk og din smak.

Her er tre måter å style blåfargen på

1. Skandinavisk

Selv om den moderne skandinaviske stilen har vart lenge, både i norske hjem og magasiner, er ikke denne stilen over enda. Ikke på langt nær! Gull, velour og klassiske former passer perfekt til de aller fleste blåfarger.

skandinavisk

Fargekodene er fra Butinox Interiør. Sofa og puter fra Bloomingville. Plante fra Plantasjen. Bord fra House Doctor. Lampe fra Bloomingville. Puff og vinsett fra Norman Copenhagen.

 

2. Eklektisk.

Ja, hva betyr egentlig det? Definisjonen på eklektisk er å blande elementer fra ulike områder for å skape egne eller nye løsninger. En blanding av stiler, en mix av alt som man liker selv, mønster, messing og skulpturelle former. Her har du helt frie tøyler, og det er derfor ingen regler på at blått ikke funker. Liker du det, velger du det. Ganske grei regel, ikke sant?

eklektisk

Fargekodene er fra Butinox Interiør. Sofa fra Normann Copenhagen. Plante fra Plantasjen. Potte og puter fra H&M Home. Nattbord fra Ellos. Lampe og vaser fra House Doctor.

 

3. Natur

Ta naturen inn i boligen! Her skal det bugne av grønne planter, som i en jungel. Og hva er vel finere enn en blå vegg til et hav av planter og dekorelementer i tre og glass? Det stemmer – ikke noe.

natur

Fargekoder er fra Butinox Interiør. Servise og taklampe fra Bloomingville. Makrame veggdekor fra Kremmerhuset. Salatbestikk fra Muuto. Planter fra Plantasjen. Potter fra IKEA. Inspirasjonsbilde med benk fra House Doctor.

 

 

For å se flere lekre blåfarger, gå inn på Butinox Interiør.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.