Enkel Fornyelse - Butinox | oppgrader kjøkken kroken
Slik kan du enkelt oppgradere kjøkkenet og kjøkkenkroken!
kjøkken, oppussing, maling, bengalack, trestjerner, interiør, design, forny, frokost, krakk, dekor
23805
post-template-default,single,single-post,postid-23805,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Tre enkle grep til en ny kjøkkenkrok

Helene og Kjell Vegard ønsket en rask og enkel forandring på kjøkkenet, og vi tok selvfølgelig på oss jobben!

Når du kjøper deg en ny leilighet ønsker du ofte å gjøre den litt mer personlig. Med noen strøk maling og egne møbler, blir jobben enkel. Her har vegger og lister fått ny farge, benkeplaten er slipt og behandlet, og gamle møbler er pusset opp. Disse tre enkle grepene har gitt Helene og Kjell Vegard den lille koselige kjøkkenkroken de alltid har ønsket seg.

kjokken_bord

Vegger og lister er malt med Butinox Interiør Kjøkken & Bad i fargen 5791 Singel, en lun gråfarge som skaper varme rundt frokostbordet.

 

krakk

Gjennom hele kjøkkenet har fargen NCS S1060-Y10R, en varm gulfarge, fått plass som kontrastfarge. Gul er en fin og energisk farge å starte dagen til. På krakken er det brukt Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu, og på småtingene er det brukt Quick Bengalack.

 

detaljer_kjokken

Benkeplaten er pusset ned og behandlet med Trestjerner Gulvolje i fargen Fjellgrå, og toppet med TreStjerner Hardvoks for en mer slitesterk overflate.

 

kjokken

Til og med lamper kan males! Her har vi brukt Quick Bengalack i fargen 5878 Gruve.

 

kjokken_for

Slik så kjøkkenet ut før.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.