Enkel Fornyelse - Butinox | Nytt rom med gulvmaling
Slik kan du få nytt gulv på budsjett.
Trestjerner, Gulv, taper, forny, male, soverom, enkel fornyelse,
21795
post-template-default,single,single-post,postid-21795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Trestjerners soverom

Gulvet har mye å si i et rom. Det er en av de største flatene og setter derfor stort preg på rommet. Så om du ikke liker gulvet ditt trenger man ikke gå drastisk til verks og bytte det ut. Mal det!

De fleste typer gulv kan males, så om du har parkett, laminat eller gammelt tregulv kommer det en rimelig løsning til fornyelse på spann. Magi i flytende form; TreStjerner gulvmaling. Dette flotte tregulvet er malt halvblank hvit, og fint ble det.

For å få et godt sluttresultat er det viktig gå fram riktig, og slik gjør du det.

soveromsoverom_trestjerner

 

Legg også merke til hvordan veggen og tapeten har samme farge, vakkert! For at dette skal bli bra kan du ta med deg tapeten til din Butinox-forhandler, for der kan betjeningen måle fargen slik at det blir helt likt. Og om du ønsker deg et gult soverom burde man ikke velge en skarp farge, men en dus slik som her. Fargen gul er veldig energisk og har en oppkvikkende effekt. Noe som kan være fint på morgenen, men ikke like heldig om kvelden.

Gult er kult!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.