Enkel Fornyelse - Butinox | tv krok
Vi tar turen videre inn i huset i Lier hvor tv-stuen står for tur. Og slenge seg ned i denne doble sjeselongen for å se en god film hadde ikke vi sagt nei takk til!
tv-stue, tv-krok, tv, stue, interiør, film, sofa, tv-benk, sort, male med sort, praktisk,
23968
post-template-default,single,single-post,postid-23968,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

TV-kroken

Vi tar turen videre inn i huset i Lier hvor TV-stuen står for tur. Å slenge seg ned i denne doble sjeselongen for å se en god film hadde ikke vi sagt nei takk til!

Selv med en åpen løsning i hele etasjen har det her blitt skapt en lun, liten krok for TV-titting. Den føles avskjermet selv om den ligger like ved kjøkkenet og resten av stuen. Ved hjelp av farger kan man lage en slags soneinndeling. Rommene henger fint sammen, men er fortsatt litt adskilte. TV-kroken har fått fargen 0954 Aske (NCS:S7502-Y), og er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt, og kjøkkenet er malt i fargen 5877 Bølger (NCS: S4010-B30G).

tvstue_kjokken

«Ved å male veggen bak TV-en i en mørk farge vil den skli mer inn i interiøret, og ikke gjøre så mye ut av seg.»

 

hjemme-kino

tv-benk

Smarte løsninger som dette ønsker vi oss alle! Innebygde høyttalere er optimalt for den interiør-bevisste. Høyttalere er ofte ikke så lekre å se på, så dette er en smart måte å skjule de på!

 

gang_stue

Her kan dere se hvor TV-kroken ligger i forhold til mellomgangen.

tvstue_for

Denne kroken var tidligere spisestuen.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.