Enkel Fornyelse - Butinox | male med sort
Velkommen til dette flotte huset i Lier! Her har vi hjulpet et par med å finne farger til deres nyoppussede hjem. Og vi syntes det har blitt superfint!
gang, ikea, ikea hack, sort, oppussing, interiør, dekorasjon, forny, trestjerner, gulv, lys, vindu
23959
post-template-default,single,single-post,postid-23959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Velkommen inn!

Velkommen til dette flotte huset i Lier! Vi har hjulpet Renate og Richard

med fargevalg til deres nyoppussede hjem, og vi syntes det har blitt superfint!

I første omgang skal vi ta en titt på inngangen til oppholdsrommene, en slags mellomgang. Når man har tatt av seg jakken og skoene, møter man til høyre et stort vindu som slipper inn masse naturlig lys. Takket være slike vinduer gjennom hele etasjen kunne vi her anbefale en mørk veggfarge flere steder.

Veggene er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu i fargen Aske. Med litt lys i rommet ser man at det er en mørk grå farge, men når lyset er dempet ser den sort ut.

oppussing

Her får dere en sniktitt inn i stuen som vi skal vise mer av etter hvert.

diy_ikeaPå veggen finner vi også en IKEA-hack. Mange kjenner kanskje igjen dette IVAR-skapet, det kommer i ubehandlet tre fra IKEA, og med doble dører. Her har det fått en liten oppgradering. Det ene skapet er kuttet i to, dvs. topp, bunn og bakplate er kappet i to, før det er satt sammen igjen. Den enkle måten er å bruke vinkelbeslag inni skapet, eller man kan lage nye hull til skruene i bunn og topp-platen. Deretter er det behandlet med TreStjerner Hvit gulvolje for å lysne treverket, og toppet med TreStjerner Hardvoks for en slitesterk overflate. Hvordan du går fram med denne behandlingen kan du lese her.

 

gangen

 

 

2 Comments
 • Camilla T. Avander

  september 27, 2017 at 21:44 Svar

  Hei! Er det mulig å få oppskriften på hvordan dere laget møblet steg for steg?
  Det var så fint!

  Mvh,

  Camilla

  • Enkel Fornyelse

   september 28, 2017 at 09:20 Svar

   Hei Camilla 🙂 Møbelet har ikke vi laget selv, men det skal være så enkelt som skrevet over. Har endret litt på teksten og håper det er til hjelp.
   Legger ved en link til monteringsanvisningen til skapet, det er enklere å skjønne hva vi skriver når du har sett litt på den;)

   Ivar Skap

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.