Enkel Fornyelse - Butinox | Velkommen til Helges stue
25592
post-template-default,single,single-post,postid-25592,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Velkommen til Helges stue

Vi har nettopp sett på kjøkkenet i denne smarte studioleiligheten. Nå skal vi gå videre inn, og da havner vi i denne koselige stuen! 

Men stuen har ikke alltid vært like koselig. Da Helge flyttet inn i leiligheten var den ganske kjedelig og utdatert. Så med samme mål som på kjøkkenet gikk vi inn for å lage en moderne og maskulin stue med sjel.

Stuen var før hvit, som resten av veggene i den lille leiligheten. Hvitt gjør at rommet virker større, men det har sine baksider når kjøkkenet, alkoven og stuen er i samme rom. Vi ville utfordre dette, og forsøke å skape soner i den lille leiligheten ved hjelp av farger og soneinndeling med møbler.

 

Slik så stuen ut før:

Og nå ser den slik ut:

En ny stue! Nå fremstår stuen innbydende, hyggelig og maskulin. Vi malte stuen i en varmere hvitfarge. Med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen 8470 Smooth White (NCS 2003-G96Y) ble rommet straks litt lunere uten at fargen «stjal» noe av plassen. Her er det ikke mangel på takhøyde, så lister er beholdt hvite, men er frisket opp med fargen 1453 Bomull (NCS S0502-Y) med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu.

Møbleringen er enkel. Vi startet med de mest nødvendige møblene, sofa, TV-benk og stuebord. Vi har valgt å ikke fylle rommet og den store veggen helt ennå. Å bo seg til er alltid lurt! Da finner du ut hva du virkelig trenger av oppbevaring, og får optimalisert den lille plassen du har i en slik leilighet.

Men farger kan du tenke på litt tidligere. Hver av sonene har fått sin egen farge, men for å binde dem sammen har vi brukt burgunder og mørk grå som detaljfarger gjennom hele leiligheten. Dette er er smart tips, uansett størrelse på leiligheten eller huset ditt for å skape en rød tråd gjennom boligen.

Det lille kurvbordet fra Skeidar kom kun med hvitt lokk, men her har vi malt lokket med Quick Bengalack Universallakk i fargen 9938 Dempet Sort (S8500-N). Det synes vi passet bedre.


Fint, ikke sant?

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.