Enkel Fornyelse - Butinox | Velkommen til St. Hanshaugen
26484
post-template-default,single,single-post,postid-26484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Velkommen til St. Hanshaugen

Det er igjen tid for et nytt prosjekt! Denne gangen skaper vi storby-vibber i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo. 

Vårt nyeste prosjekt er leiligheten til Åshild, og ikke bli forvirret om du fulgte vårt forrige prosjekt, dette er nemlig en annen Åshild. Det som er litt spennende her er at begge Åshildene har latt seg inspirere av mange av de samme fargene, men vi har fått bruke de på ulike måter. Vi starter med det første du møter i en leilighet – gangen.

Et sammendrag av forrige prosjekt kan du se her, og legg merke til at en lignende farge er brukt.

Gangen til Åshild er ikke av det største slaget, noe som er ganske vanlig i storbyer. Man sliter derfor ofte med å gjøre gangene personlige og praktiske. Vårt beste tips er derfor å bruke farger, på vegger, tak og dører. Det er veldig lett å velge hvite vegger i små rom for at de skal virke større, men ved å velge en lys farge, slik som denne mintgrønn fargen med NCS 2706-B74G, får man en fin mellomting. Innred enkelt med de viktigste møblene, og tenk praktiske skap o.l. Her er Åshild så heldig å ha et innebygd skap som rommer veldig mye.

Malingen som er brukt er Butinox Interiør Stue, Sov & Gang.

Store speil øker romfølelsen.

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.