Enkel Fornyelse - Butinox | 17.mai bordet dekket
Se hvordan vi har dekket 17.mai bordet med inspirasjon fra barna.
diy, vimpel, 17.mai, nasjonaldag, table setting, borddekking, hurra, middag, banner, spise, mat, dekor
23178
post-template-default,single,single-post,postid-23178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Vi har dekket 17.mai-bordet

I år som i fjor kommer 17.mai med all sin prakt! Vi tar på oss det fineste vi har og feirer grunnlovens dag. 17.mai blir ofte kalt barnas dag, men vi syntes den er like mye for oss voksne. Derfor har vi i år pyntet bordet til de voksne med inspirasjon fra barna. 

17.mai-bordet kan være enkelt å gjøre noe ekstra med. Man kan bruke det man har i skuffer og skap og lage fine dekorasjoner. Vi hadde litt papir i de norske fargene og laget vimpler til å henge over spisebordet.

17mai_bord

 

Slik lager du vimpler:

Klipp trekanter i ønsket størrelse. Øverst på trekanten legger du en stripe med lim, og fester en tråd. Fortsett slik til du har fått den så lang som du vil ha den. Bruker du en lim som blir blank etter den har tørket, vil vimpelen være fin fra begge sider. Vi har brukt tekstillim.

detalj_17maibordbord_kort

Telysholdere har blitt blomstervaser, små bordkort har blitt laget og engangsskåler kjøpt inn til en piknik står klare til desserten.

Nå er det din tur til å rote rundt i skapet for å se hva du kan bruke til ditt 17.mai-bord. Gøy for barna, gøy for oss!

 

blomster

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.