Enkel Fornyelse - Butinox | walk in closet
Slik kan en praktisk og fin garderobe se ut. Lag din egen walk-in garderobe enkelt!
garderobe, walk in closet, closet, skap, klær, interiør, oppbevaring, kommode, trestjerner, gulvmaling
23326
post-template-default,single,single-post,postid-23326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Walk-in closet

Alle damers, og mange menns drøm er et walk-in closet. Kvinner vil gjerne se de flotte kjolene sine, mens menn vil ha dem ryddet bort. Slik lager du det enkelt selv.

Hjemme hos Hege og Marius på Bjerke har denne walk-in garderoben blitt til ved å flytte en lettvegg inne på det store soverommet. For å spare plass har de montert en smart skyvedør som fører oss inn i den flotte garderoben.

 

walkin_closet

Inne i garderoben finner vi masse oppbevaring! Å kunne stue bort alle klærne her gjør resten av soverommet svært ryddig og luftig, samtidig som det er superpraktisk å ha alt på et sted.

Langs den ene veggen er det fylt opp med trådkurver i ulike størrelser, og på den andre siden er det enkle hvite kommoder med sideheng over. De lange kjolene har fått sin egen plass innerst i hjørnet. Det fine med en slik innredning er at den enkelt kan endres etter som innholdet i garderoben endrer seg.

Prikken over i´en her inne er den herlige veggfargen og det nymalte gulvet. Dette rommet var et lite kott før med et annet gulv enn soverommet, så når veggen ble flyttet ble det to typer gulv i et rom. En enkel og fin løsning er da å male gulvet. Her er det brukt TreStjerner Gulvmaling Matt i fargen 1624 Letthet. Veggene har fått en frisk turkis farge, NCS S 1515-B80G.

male_gulv

 

garderobe

Oppbevar solbriller, slips og smykker i fine bokser.

walk_in_closet

2 Comments
 • Mette Andersen

  juni 26, 2016 at 14:04 Svar

  Sååå fint det ble, helt lekkert. Jeg bare lurte på om dere måtte slipe eller pusse gulvet før dere malte det. Om det ble grunnet, hvor mange lag maling osv
  Mvh Mette

  • Enkel Fornyelse

   juni 30, 2016 at 07:57 Svar

   Hei Mette:) for å få en glatt og slitesterk overflate bør man ofte slipe/pusse gulvet først først. Rester av gammel lakk eller maling må fjærnes for at ny maling skal sitte som den skal. Legger ved en link på hvordan man går fram for et godt resultat:)
   Det pleier å holde med to strøk.

   Slik gjør du det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.