14. september 2017

Barnas favorittfarge?

Husker du hva som var din favorittfarge da du var liten? Hvis vi spør barn i dag får vi ofte svaret blå, og det skjønner vi godt! Se bare på dette flotte blå barnerommet!

Hva er det med fargen blå som appellerer til barn? Når du er liten er du ekstra opptatt av å ha en favorittfarge. Det er gjort mye forskning på farger, og blått er favorittfargen i alle aldersgrupper over hele verden. Noe av det som kjennetegner fargen er fred, tillit, sikkerhet og harmoni. Og det er av disse stikkordene vi tror barn blir påvirket av. Barn vil jo føle seg trygge, og ved hjelp av fargen blå føler barna seg straks roligere.

I et hav av blå-nyanser kan det være vanskelig å velge, men på dette rommet har vi brukt to blåfarger som vi synes er superfine!

 

I den lille kroken rundt dagsengen/lesekroken har vi malt med fargen 5862 Tåkelur (NCS S4010-R90B), og resten av rommet er malt litt lysere med fargen 5873 Blåse (NCS S2010-R90B). Alle flater er malt med Butinox Klassisk Silkematt, en inneklimavennlig maling som samtidig tåler barnerommets røffe behandling. Malingen har minimal lukt og er uten skadelig avdamping. Ekstra omsorg til de minste i huset.

 

Slik så rommet ut før:

Og nå er det slik:

 

 

Sett barneromsstemningen med blått! Fint, ikke sant?

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

1 kommentarer

Ett svar til “Barnas favorittfarge?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *