4. mai 2018

Drømmerommet

Drømmen om et dypt rødt soverom har blitt virkelighet. 

Rødt har vært en trendfarge på interiør og mote en stund nå, og det ser ut til at fargen virkelig har kommet for å bli. De røde nyansene brer seg fra duse rosa og burgunder til skarpere rød. Men hvordan bruker du disse fargene i interiøret? Det trygge vil ofte være å male en fondvegg eller kjøpe noen puter, dekor eller et møbel i disse fargene. Men hjemme hos Åshild har vi gått «all in»!

Her er hele soverommet blitt malt i en dyp rosa, og taket og nisjen rundt vinduene i en dusere rosa. Vi synes dette rommet ble helt magisk! Bor du i en liten leilighet står dørene kanskje oftere åpne for å øke romfølelsen. Dette er en dør som du aldri trenger å lukke!

 

Veggene og taket er malt med Butinox Elegant Matt. På veggene finner vi fargen NCS S4040-R10B, og den lysere rosa i tak og nisje er NCS S3020-R10B.

De mørke blå og grønne fargene på tekstilene er hentet fra andre steder i leiligheten for å roe ned det røde,

samtidig som det binder rommene sammen.

 

Også skapdørene er malt i samme farge som veggene, men her er det brukt TreStjerner gulvmaling i Matt utførelse. Denne typen maling tåler mer enn veggmaling, og er derfor smart å bruke på flater som er utsatt for mye slitasje.

 

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *