23. juli 2020

Terrassebeis kan brukes på mer enn terrassen

Anne tagget oss på instagram, og vi vil gjerne vise hvor flott hennes egentegnede pergola har blitt. Har du et egnet prosjekt? Tagg oss gjerne på @butinoxinterior så vi kan dele videre!

utlisning
Anne har dokumentert prosessen hvor hun har tegnet og laget en egen pergola.

Anne med instagramprofilen @aghop bor i Bergen, og har over 15 års erfaring med å bruke sort beis/maling utendørs. Når hun skulle lage ny pergola falt valget på BUTINOX TERRASSEBEIS i nyansen Svart.

 

For visste du at du kan bruke terrassebeis på levegg, pergola og hagemøbler? Terrassebeis er ikke bare til veranda og terrassegulv

 

Butinox Terrassebeis har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper og beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt, samt svertesopp og grønske. Akkurat det kommer ekstra godt med i Bergen hvor det kan være mange regndager.

 

Beisen tåler regn allerede etter 1. time. Den holder fargen og er robust, den har faktisk opp til 3 års holdbarhet!

4
Bildene viser tydelig hvordan pergolaen er designet. Kanskje blir du fristet til å lage en selv?

Ute er det naturlig å bruke impregnert treverk når man bygger pergola. Husk at impregnert treverk ikke kan beises før en måned eller to etter at det er satt opp.

 

Tips: Nye, impregnerte materialer renses med Butinox Terrasselysner før beisen påføres. Dette sikrer riktig og jevn innfarging.

6
Ferdig! Nå skal Anne bare sette inn en benk, så er sommerplassen foran muren klar.

Et flott sommerprosjekt for den som har lyst til å gjøre uteplassen finere. Takk for at vi fikk dele dine bilder Anne @aghop.

Tags: FornyeUterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *