26. april 2018

3 tips til et mer moderne bad

Det finnes ganske mange «standard» hvite bad i blokker og ferdigbygde hus. Hva bør du gjøre for at badet ditt skal bli mer unikt? 

Vi har fulgt Åshild en stund nå, og sett at hun er glad i farger. Et hvitt og sterilt bad sto derfor ikke så høyt på ønskelisten. Så hva gjør du når badet er helt hvitt, men standarden er god?

Slik så badet ut før den lille oppgraderingen begynte.

 

Tips 1: Mal taket

Det er fort gjort å glemme taket når du skal oppgradere, men dette er for mange bad den eneste store flaten som trenger maling. Så hvorfor ikke male den i en lekker farge? Ved å sette farge på taket blir rommet straks mye lunere, mer lekent og litt mer moderne. Blågrønne farger er veldig fine å bruke på bad, da fargen står for renhet og avslapping.

Taket er malt med Butinox Premium Matt i fargen NCS S4010-B90G.


 

 

Tips 2: Oppgrader innredningen.

På dette badet var innredningen en lys beige farge som ikke appellerte noe særlig til Åshild. I tråd med resten av leiligheten er skapene derfor malt i fargen NCS S7010-R90B, samme farge som på kjøkkenet. Benkeplaten har også fått ny farge med TreStjerner Gulvolje i fargen hvit, og toppet med TreStjerner Hardvoksolje for en mer slitesterk overflate. Nå fremstår innredningen som ny og mer moderne, og ikke minst står den i stil med resten av den fargerike leiligheten.

Hvordan du går frem når du vurderer å male finner du ut her.

 

 

Tips 3: Få inn mer farger og dekor

Hvis du har plass er det både fint og praktisk med en åpen hylle på badet. På den kan du oppbevare alt du trenger i fine bokser og krukker for å skape en stemning, og sette ditt personlige preg på badet. Håndklærne skjuler du kanskje ofte i lukkede skap, men de kan like gjerne være en del av dekoren. Grønne planter er ofte forbehold stuen og kjøkkenet, men prøv gjerne å pynte med planter på badet for å skape en litt eksotisk stemning.

 

 

Følg med neste uke for en enkel fornyelse av badet!

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

Tags: Bad

Legg igjen en kommentar

1 kommentarer

Ett svar til “3 tips til et mer moderne bad”

  1. Regine sier:

    Mange gode tips, så fint det blei!
    Eg skal snart til å male innredning og skifte vask og male veggene på mitt
    gamle 80tallsbad 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *