3. desember 2021

Gjør badet mer eksklusivt med Quick Bengalack

En runde med sprayboksen kan spare deg for mange tusen kroner på badet. Se hvordan vi sprayet toalettpanelet sort og fresht.

Hege og Marius forandret et slitent hus på Risløkka i Oslo til et lyst, moderne og lekent familiehjem for fire. I dag får vi se et tips fra det lekre badet deres. Marius liker å bruke spray, og her er det et trykkpanel til vegghengt toalett han har forandret. Smart, ikke sant?

 

Alt kan fornyes, raskt og enkelt med Quick Bengalack Universal. Metall, tre eller hardplast, nytt eller gammelt – alt kan få nytt liv.  Spraymaling er utrolig enkelt! Siden den tåler hard bruk er den et godt valg på flater som skal brukes mye.

FØR.ETTER
FØR: Ny og fin, men ikke den finishen Marius ønsket seg. ETTER: Trykkplaten er sprayet med ett lag Quick Bengalack i nyansen matt sort. Sorte trykkplater kan du kjøpe i butikken, men til en helt annen pris. Gjør det selv og spar pengene til noe annet.
Massey bad WEB (4)
Alle badets detaljer er sorte, og derfor passet det ekstra godt med sort trykkplate for det vegghengte toalettet. Dusjarmaturet er fra Tapwell.
Massey bad WEB (6)
Både tre og metall kan sprayes med samme sprayboks. Lar du produktet herde, tåler Quick Bengalack daglig bruk, som for eksempel på en toalettrullholder.
Massey bad WEB (1)
Drømmebadet til familien Massey. Flisene er fra Norfloor, skap, servant og speil fra Dansani. Om du ønsker en like herlig farge på veggen kan du prøve 5896 SLØR.
Tags: Bad

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *