28. oktober 2015

5 raske Halloween tips

Er du ute i siste liten med Halloween-forberedelser? Her er noen enkle tips til dekor og aktivitet med barna til Halloween. 

orange_halloweenhvit_halloweenhalloween_marshmellowsmarshmellow-pops

 

  1. Tradisjonell orange Halloween og gresskarskjæring. Når vi lagde dette gresskaret ble vi overasket over hvor fort det gikk. Skjær hull i toppen, ta ut innholdet som er løst, og så er du i gang med den kreative delen. Her kan barna tegne med en tusj hvilket mønster de ønsker, og så kan mor eller far kutte det ut.
  2. Et annet gresskar-alternativ er å male eller spraylakke det. Vi har valgt å male med Bengalack, da det er enklere for barna enn å spraye. Ved bruk av Bengalack tåler gresskaret å stå ute. Med en sort tusj er det tegnet på et edderkoppspinn.
  3. Minigresskar eller dekorasjonsgresskar er enkle å bruke. De er fine slik som de er, eller malt.
  4. Cottonballs-lyslenken henger i mange hjem. Med noen hvite tøystykker, et bånd og sort tusj har du en leken lyslenke til anledningen. Klipp et hakk fra det ene hjørnet og til midten på et firkantet tøystykke og legg den rundt kulen. Fest med et bånd.
  5. Halloween Marshmellow-pops er kjempefine som dekorasjon eller som godteri å gi barna som banker på døren. Sett en marshmellow på et sugerør, dypp den i sjokolade, så i strø.
Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *