31. mai 2017

Barnerommene i funkishuset

I 3.etasje i funkishuset finner vi disse flotte barnerommene. Fra å være to utdaterte og upersonlige rom, har vi med enkle grep gjort de mer moderne.

Se så nydelige de to barnerommene i tredje etasje har blitt! De har blitt to smakfulle og fine rom, og et fint utgangspunkt til å bli som barnet selv ønsker etterhvert som de blir eldre. Kombinasjon av forskjellige farger og lekent mønster gir et personlig og lekent uttrykk, uten å bli for barnslig.

Under ser du hvordan det så ut før vi begynte oppussingen. Vi fjernet linoleumsgulvet, og erstattet dette med et mykt teppe som passer godt på barnerom. Det er viktig med et rent utgangspunkt når man skal male vegger, og vi startet derfor med å vaske veggene med Butinox Interiørvask, slik at alt fett og smuss ble borte. Deretter ble alle ujevnheter sparklet og pusset slik at vi fikk en glatt og fin overflate, før vi fjernet pussestøvet. Vi malte takene i begge rommene med Butinox Tak, i fargen klassisk hvit.

For å oppnå helt rette linjer i skillet mellom fargene på veggene benyttet vi oss av en krysslaser. Denne måler opp en rett linje gjennom rommet, som gjør det enkelt å fest en rett linje av tape i skillet mellom fargene. Vi malte over med fargen Tidløs på for å mette tapen. På denne måten vil ikke rosamalingen flyte under tapen, og vi får en perfekt linje.

 

 

Slik så de to barnerommene ut før, to identiske speilvendte rom med et bad mellom:

barnerom_for

Slik ser rommene ut nå:girlsroom

jenteromEt smakfullt  og avslappet barnerom til minstejenta, rosafargen heter 2782 Deco Pink (S1510-Y70R).

boysroom

gutteromEt litt mer maskulint rom til gutten, den blå-grå fargen heter 5904 Balsam (S5005-B80G).


Følg med videre neste uke. Da vil vi vise dere de flotte endringene vi har gjort på baderommet. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *