12. mars 2017

Et drømmebarnerom fra @sukkerdrom

Enkel Fornyelse har vært så heldige å få lov til å dele bildene fra barnerommet til instagrambrukeren @sukkerdrom! Det er ganske åpenbart at det er en liten jente som tilbringer dagene sine i dette fine rommet, og vi kan ikke tenke oss noe annet enn at hun storkoser seg!

sukkerdrom

Mammaen er glad i å stelle til for den lille jenta, så forandringene kommer ofte både i form av innredning, veggfarger og mønster. Rommet har en herlig palett i rosa, hvit, gull og eik, noe de fleste små jenter synes er topp!

Veggene er malt i Butinox Interiørfargen 5910 Sukkerdrøm – en sotet rosafarge som hun har fått navngi selv. Sukkerdrøm gjør at rommet føles lunt og varmt, samtidig som det forblir lekent. Det kan være kjekt å tenke på at rommet skal brukes til både lek og soving når du skal velge farge til barnerommet, så en leken, men samtidig dus farge er midt i blinken.

barnerom

Bak skrivebordet er det malt et felt formet som et lite hus i klassisk hvit. Tenk at noe så enkelt kan være så utrolig dekorativt! Her er det bare å tape opp ønsket mønster og male i vei! Alle vegger er malt med Butinox Elegant Matt.

kids_room

Det rosa hustaket over kjøkkenet er malt i fargen 5911 Silkerosa med Butinox Interiør Tavlemaling. Her kan dagens meny skrives rett på malingen, slik at mor og far vet hva de kan forvente å få servert til middag.

 

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *