11. oktober 2015

Et fargerikt lekerom

Noen barn har mange favorittfarger, det har i alle fall denne lille jenta. Om barn hadde fått velge helt selv hvordan rommet skulle se ut, hadde det vært mange kreative barnerom der ute! Men nå er det slik at vi voksne tar de fleste valgene, og slik kan det gjøres for at alles ønsker skal bli ivaretatt.

jenterom

Barn liker farger, så om man spør hvilken farge de vil ha på rommet sitt kan man få mange svar. Mange farger, eller kanskje bare en. Dette er rommet til barnet med mange favoritter, og slik kan man få med alle fargene uten at det det blir rotete.

En tapet med mønster som inneholder alle favoritt fargene er mest sannsynlig mulig å få tak i, med utgangspunkt i denne kan han dra fargene ut i rommet. Denne kommoden er et fint eksempel. Den er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu med farger fra tapeten. Dette bidrar til en fargerik og energisk atmosfære for barnet å leke i, og i tillegg er fargene valgt selv!

Ikke vær redd for å være kretiv! Alt kan males. Oppbevaringsbokser i tre, seng, sengeskuff, vinduskarmer og mye mer. Husk at dette er barnets lille verden!

kommode

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Et fargerikt lekerom”

  1. Nina sier:

    Hei. Fint barnerom. Har sett lenge etter denne tapeten. Hvor er tapeten fra? Setter stor pris på tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *