21. august 2018

Gulvguiden: Lyst og luftig på barnerommet

Slik kan du innrede barnerommet med enkle farger og materialer, uten at det blir kjedelig!

Hjemme hos Jannicke, i familiens 50-tallshus finner vi dette søte barnerommet. Rommet er innredet med klassiske møbler, leker og et gammelt vedlikeholdt tregulv i kombinasjon med en litt mer moderne og leken tapet. Dette rommet er lyst og luftig samtidig som det er noe spennende ved det! Tapetet skaper et lekent og barnslig uttrykk, men i kombinasjon med et malt gulv er det noe helt unikt med rommet. Med riktig kombinasjon av materialer kan man skape et spesielt uttrykk på soverommet uten å tilføre veldig mange farger.

Det er flott å se at husets gamle sjarm blir ivaretatt på nye og moderne måter. Det finnes mange metoder for å vedlikeholde et gammelt tregulv, her for eksempel er det malt med TreStjerner Gulvmaling Matt i 5916 Klassisk Hvit.

Om du skulle ønske å male ditt gamle tregulv er det viktig at du starter med et rent utgangspunkt, vask godt med TreStjerner Gulvrens. Om du ikke skal slipe gulvet påfører du 1-2 strøk TreStjerner Sperregrunning før gulvmalingen påføres i 2-3 strøk. Mer om hvordan du går fram kan du lese her.

Mer fra Jannickes hjem finner du på Instagram @jannickee87

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og masse inspirasjon! @trestjerner

Tags: BarneromGulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *