12. august 2019

Inspirasjon til barnerommet

På barnerommet tør mange å virkelig slå seg løs. På Grünerløkka har lille Iben fått tapet i taket og favorittfargen (til mamma!) på veggen.

Sol Nielsen på Grünerløkka ønsket seg et barnerom som både var fresht, barnevennlig og kreativt, men som også kunne gå trygt gjennom de voksnes smakskontroll. Valget falt på den dempede blågrønne 5582 FJELLBEKK på veggene, og tapetet Passepartout fra Borge tapetsert i taket. Lille Iben kan rett og slett våkne til en blomstereng i taket.

 

På barnerom kan du bruke Butinox Klassisk Silkematt, en inneklimavennlig maling som tåler barnerommets røffe behandling! Malingen har minimal lukt og er uten skadelig avdamping. Ekstra omsorg til de minste i huset. Malingen er en 3-i-1 kvalitet og kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.

 

TIPS!
Velg først ut tapetet du vil ha. Deretter kan du plukke opp en av fargene i tapetet, og finne en maling som matcher. Det trenger ikke være bunnfargen.

sol 1
Hvor deilig er det ikke for den lille å sovne til en blomstereng over seg? Tapeten Passepartout kommer fra Borge Tapet.
sol 2
Den fine svanen fra Konglessloejd.dk flyr fra taket. Legg merke til det brede, uprofilerte listverket. Du kan rett og slett bruke pusset rupanel.
sol 3
Lille Ibens babyrom. Speilfronter på skapet gjør at det lille rommet oppleves større.

Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

4 svar til “Inspirasjon til barnerommet”

 1. Linn sier:

  Så nydelig rom, og virkelig til inspirasjon. Jeg er også på jakt etter et slikt skap med speilruter i. Kan jeg spørre hvor det er fra?

  • Jenny Bull-Gustavsen sier:

   Hei, beklager så sent svar – dette er fra Ikea, men satt inn med speil som er kuttet etter mål etter speilene i døren 🙂

 2. Adna sier:

  Hei! Hvilken farge er på vegen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *