31. juli 2017

Klatrevegg på barnerommet

Å få sin egen klatrevegg på rommet må være stor stas. Det har denne heldige karen fått seg, og det er ikke på hvilken som helst fjellvegg!

Når man er så heldig å ha en slik takhøyde må den utnyttes. På dette gutterommet var det et ønske om en klatrevegg, og det har vi hjulpet til med.

Med inspirasjon hentet fra klatrevegger i naturen har vi malt fjell som strekker seg fra gulvet og langt opp på veggen. Køyesengen har blitt en naturlig forlengelse av fjellveggen, med fjellhyller man kan gå på.

Hele veggen er malt med Butinox Klassisk Silkematt, denne malingen har fått et softe glans en tidligere og er riktig så lekker! I tillegg tåler den barnerommets røffe behandling. Øverst på veggen har vi brukt fargen 5831 Kyst (NCS S4020-R90B), så er det 5753 Himmel (NCS S1020-R80B), og nederst er det NCS S6020-R80B. Og som du kanskje ser så stopper ikke den nederste fargen på veggen, den fortsetter ut på gulvet, her malt med TreStjerner Gulvmaling Halvblank.

 

 

Slik lager du en fjellvegg, trinn-for-trinn.

  • Mal to strøk på hele veggen eller rommet i den øverste og lyseste fargen. La det tørke.
  • Tape opp hvor du vil ha det øverste fjellet. Så metter du tapen der du skal male en mørkere farge. Det er for å få en helt skarpe kanter, du kan se mer om det her.
  • Når det har tørket kan du male med den mellomste fargen.
  • Gjør de to forrige trinnene på nytt med nederste farge.

 

Dersom du skal lage en klatrevegg på barnerommet er det lurt å ha en madrass nedenfor veggen slik som her.


 

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *