1. mars 2017

Mars = barnerom!

Hallo mars og hallo barneromsmåned! I hele mars vil vi dele inspirasjon og tips til hvordan du enkelt kan fornye barnerommet.

Vi starter med de små tingene du kan gjøre for å skape en koselig sovekrok for de små versjonene av deg selv. Har du et soverom med hvite vegger, og du ikke får gjort noe med dette fordi du for eksempel leier, er det heldigvis andre små triks du kan bruke for å fornye. Dette vil vi skrive mer om i postene som kommer, så følg med!

Er det noe barn elsker så er det farger, men du trenger nødvendigvis å gå helt bananas allikevel. Barnelekene og møblementet kan gjøre mye av denne jobben for deg. Lune farger i kombinasjon med leken dekorasjon skaper en liten kosekrok som de små, mindre og aller minste vil trives i.

Den grå sengen skaper en kontrast mot de andre fargerike møblene i rommet (kommer senere i en annen post), og passer på balansen mellom fargerikt og rotete. Det blir fort mye plast på et barnerom, så en gammel trekasse er brukt som et nattbord. Den gir varme til kroken og er perfekt til oppbevaring av bøkene til den lille frøkna som bor her.

Følg oss videre i mars for masse inspirasjon til barnerommet!

barnerombarne_seng

miffy

Lampen Miffy lyser opp barnerommet!

baby_rom

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *