3. november 2023

Palett Naturell: Barnerommet trenger jo ikke være lyseblått? Vi heier på oransje

Familien på Nes har bygget nytt hus, og se denne fantastiske løsningen på barnerom og TV stue! Barnerommene er på hver side, TV-stuen i midten. Fargevalget er heller ikke blant de vanligste, bli med inn!

Velkommen til Carina (36) og Thomas (44), med barna Henrik (4) og Herman (2). De bor i Nes Kommune, ca. 50.min nord for Oslo. De har bygget nytt funkishus, og tok kontakt med Butinox da det var på tide å male rommene innvendig. De var tydelige på at ingen vegger skulle se snurten av hverken hvitt eller grått! Se hvordan den dype, vakre paletten er blitt gjennom de neste innleggene våre.

 

Paletten i huset er blitt gjennomgående dyp og varm, og det føltes helt feil å skulle male barnerommene til guttene lyseblå. Valget falt rett og slett på en av våre mest kulørsterke farger, 5924 INGEFÆRBOOST. Dette er en varm og glad okertone, perfekt for de som tør!

TVstue og barnerom (10) copy 2
5923 Kardemomme i TV-stua binder de to barnerommene sammen. Rommet fungerer som lekerom nå som barna er små, men etter hvert ser paret for seg både film -og spillkvelder her.
TVstue og barnerom (13) copy
- Ingefærboost oppleves lun og god, selv om det er sterk oransjetone. Vi synes den fungerer helt nydelig sammen med resten av fargene vi har, og liker tanken på at barna faktisk har fått farge på rommene sine, sier Carina.
TVstue og barnerom (3) copy
Det øvrige interiøret er holdt i hvit og beigetoner, med tregulv og tak i Klassisk hvit.
TVstue og barnerom (11) copy
Materialer og teksturer har den egenskapen at de kan fungere dempende eller forsterkende i interiører. Her er robust lin og myk teddy med på lune og dempe inntrykket.
TVstue og barnerom (5) copy
Paret opplevde stor forskjell på fargen med og uten innredning. Underveis mens de malte, var de litt skeptiske, men når møbler og interiør kom på plass føltes det helt riktig. - Det kan jo hende barna ønsker seg noe annet når de blir større, men foreløpig er vi storfornøyde alle fire.
TVstue og barnerom (7) copy
5924 Ingefærboost er en varm, fargesterk okertone som kan fungerer som krydder i mange slags paletter. Bruk den på detaljer eller møbler, eller gjør som familien her!

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *